| Autor |
|
Cowboy Bebop Scout Lvl.2

Registrian: 22.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 432
|
| Poslan: 31.03.2008 u 17:10 | IP Logged
|
|
|
Kako ne...
Ja mislim da je Typhoon pobijedio u debati - pa mislim - napisao je ''muhaha'' - a svatko upoznat s argumentiranom raspravom zna da ona strana u debati koja se koristi s ''muhaha'' - je uvijek ozbiljnija strana.
Prokletstvo - da sam se samo ja sjetio ''muhaha'' prije. Meni ni palo na pamet nije - a TAKO SNAZAN ARGUMENT.
Stvarno taj Typhoon - intelektualna velicina, nema sta.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
T-Vex Observer Lvl.3

Registrian: 13.03.2007
Online Status: Offline Poruke: 159
|
| Poslan: 04.04.2008 u 14:15 | IP Logged
|
|
|
Typhoon wrote:
Ne mogu raspravljat više jer sam shvatio da vi zapravo ne možete imati argumente. A kako ih nemate, možete smisliti odgovor za bilo što i to uvijek pripisati nekim urotama/tajnim organizacijama i sl. Zato bi se mogli stalno vrtiti samo u krug, a to nema smisla i dosadno je. I mislim se onda èemu uopæe natezanje, na kraju krajeva imate pravo vjerovati u što god hoæete pa i u to da vile jedu oblake ako treba Preozbiljan sam za ovakve rasprave. |
|
|
Nažalost, svakom èitatelju ovog topica koji ima IQ>100 si jasno dao do znanja u kojoj si kategoriji superordiniran ostalim èlanovima, u kojoj se slobodno možeš služiti upotrebljenim prefiksom 
|
| Natrag na vrh |
|
| |
T-Vex Observer Lvl.3

|
| Poslan: 04.04.2008 u 14:18 | IP Logged
|
|
|
freaky wrote:
| vjerujte mi,ne isplati se skepticima išta objašnjavati |
|
|
postoji velika, ogromna razlika između pravog, istinskog skeptika i običnog, prljavog, pokvarenog debunkera s misijom 
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Gven Member Lvl.3

Registrian: 15.06.2007 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 45
|
| Poslan: 04.04.2008 u 17:08 | IP Logged
|
|
|
Mi živimo u jednom svijetu koji je uronjen u lažima i koji je pokretan lažima. Što čovjek dublje vjeruje u te laži, utoliko mu je teže da podnese istinu.
"Na putu ka istini čovjek može da napravi samo dvije greške. Da ne prodje cijelim putem, ili - da ni ne krene." Buda
Kad se lijepo upakovana gomila laži uspije da proda narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko hiljada godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj koji ju propovijeda - totalnim ludakom" J. Dresden
kopirano sa www.galaksija.com
Typhoon, kaj uopće radiš na ovom forumu?
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Typhoon Member Lvl.1

Registrian: 20.09.2007 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 16
|
| Poslan: 10.06.2008 u 16:43 | IP Logged
|
|
|
Tako vi i "živite", samo pobrisat postove koji vam ne odgovaraju, jer se ne možete pomirit s činjenicom da ste u krivu! Čim vam netko objasni i pokaže stvarno stanje stvari, začepite uši pred tim i brišete postove jer se ne želite vratiti u vaš dosadne živote. Toliko vam je dosadno na Zemlji da nemate druge nego blejati ko tutumi u nebo nebi li gore pronašli nešto zanimljio s čim ćete se zamarati. Zato mi je potpuno jasno da ne volite one koje vi nazivate tzv. skepticima, jer to su opasni ljudi koji vas mogu spustiti natrag na zemlju, u dosadu.
Uživajte u neznanju i budalaštinama! 
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Danny_boy Chem Fighter Lvl.2

Registrian: 20.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 330
|
| Poslan: 10.06.2008 u 19:19 | IP Logged
|
|
|
Iskreno, meni se čini da Typhoon nije tu slučajno. Njihovo najjače oružje nije ni argumentirana rasprava, ni negiranje, već upravo ismijavanje i izvrgavanje ruglu. Jer nikad se na zna tko sve može slučajno zalutati na ovaj forum.. možda bi neki čak pomislli da smo u pravu, a kakav bi to efekt imalo naš sveti cilj ulazak u Nato.. Zato je potrebno na netu instalirati par ovakvih likova. U svakom slučaju, radi se o individui vrijednoj žaljenja, koja najvjerojatnije nije ni svjesna što čini
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Emily Admin Group

Registrian: 17.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 970
|
| Poslan: 11.06.2008 u 10:52 | IP Logged
|
|
|
Baš se pitam kome je dosadno, nama ili njemu koji se bavi tuđim životima jer mu je očito njegov predosadan, a možda je jednostavno svima zajedno dosadno  Ja sam ti brisala postove u kojima vrijeđaš i ne zbog tvog skepticizma nego načina na koji si pisao. Iako je ovo internet i ne poznajemo se ni ne vidimo, kultura postoji i biti će je, barem tamo di ja moderiram  Nitko od nas nema ništa protiv skeptika i rado raspravljamo s KULTURNIM skepticima, ali kad nam dođe netko poput tebe kao da je popija cilu pamet svita, netko ko je uvjeren da je u pravu iako nema pojma ništa i još se usudi vrijeđat, to prelazi u svađu a ne raspravu. A to NIJE kulturno. Spusti malo ego na zemlju i bavi se sobom, a ne drugima. Ako ti se ovde ne sviđa nitko te ne drži ili si mazohist možda? Nije baš normalno biti negdje gdje ti se ne sviđa, znaš? 
__________________ They live, we sleep!
JURE JAVI SE by: M., K., M.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Typhoon Member Lvl.1

Registrian: 20.09.2007 Lokacija: Croatia
|
| Poslan: 01.09.2008 u 14:47 | IP Logged
|
|
|
Danny_boy wrote:
Iskreno, meni se čini da Typhoon nije tu slučajno.
|
|
|
Eto, nova zavjera u tvojoj glavi. Sve što pisneš smrdi na tešku paranoju. Upravo sam sasvim slučajno tu, završio prilikom potrage informacija o "chemtrailsima". Na trenutak me zainteresirala ova tema, sve dok nisam vidio koliko je ideja besmislena i nikakva. Uhvati se proučavanja stvarnih pojava, a ne dječjih gluposti. Smiješan si čovječe.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Emily Admin Group

|
| Poslan: 01.09.2008 u 23:53 | IP Logged
|
|
|
Smiješan si ti wanna be cool. Nemaš pojma o ničem stoga šuti, a ako držiš da je ssamo tvoj izbor u pravu onda se kloni foruma i svih ljudi općenito. Ego hrani negdi drugdi, a ne ovde.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
T-Vex Observer Lvl.3

|
| Poslan: 02.09.2008 u 09:49 | IP Logged
|
|
|
Danny_boy wrote:
Iskreno, meni se èini da Typhoon nije tu sluèajno. Njihovo najjaèe oružje nije ni argumentirana rasprava, ni negiranje, veæ upravo ismijavanje i izvrgavanje ruglu. Jer nikad se na zna tko sve može sluèajno zalutati na ovaj forum.. možda bi neki èak pomislli da smo u pravu, a kakav bi to efekt imalo naš sveti cilj ulazak u Nato.. Zato je potrebno na netu instalirati par ovakvih likova. U svakom sluèaju, radi se o individui vrijednoj žaljenja, koja najvjerojatnije nije ni svjesna što èini
|
|
|
ooo, svjesna je, svjesna!!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
nerzjeger Member Lvl.1

Registrian: 20.01.2008 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 18
|
| Poslan: 23.09.2008 u 21:43 | IP Logged
|
|
|
ignorirajte ga jer je običan provokator! nije tu iz uvjerenja već radi vlastite perverzne zabave...pričam iz osobnog iskustva hehe...znam jer sam i sam bio destruktivan element na mnogim forumima tako da ga i razumijem u jednu ruku...čovjek se naprosto zabavlja dok vam ispija živce i bode upravo tamo gdje treba...
predlažem izbacivanje sa foruma!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Emily Admin Group

|
| Poslan: 13.11.2008 u 21:49 | IP Logged
|
|
|
Nikom on ne ispija živce, barem ne na ovom forumu
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Vispilotion Member

Registrian: 25.06.2009
Online Status: Offline Poruke: 2
|
| Poslan: 25.06.2009 u 16:10 | IP Logged
|
|
|
Ja sam uvjeren da vecina toga nije istina i da ste se bezveze uspanicarili.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

Registrian: 01.04.2010
|
| Poslan: 01.04.2010 u 04:13 | IP Logged
|
|
|
Ekipa, podrzavam vas jer ste zabrinuti zbog zdravlja gradjana i svijeta
medjutim ne svidja mi se sto hakirate stranice kao croatian aviation
forum. Vrlo sam blizak sa letenjem i to mi je uz hoby vrlo brzo i
profesija. Citao sam na vasem forumu kako avioni idu u X i ostavljaju
tragove koji se rasprsavaju. Tu bih volio da objasnim neke stvari. Znaci
avioni dok lete oni ne lete direktno sa aerodroma na aerodrom vec lete
po odredjenim tockama i uopce nije cudno sto se taj X stvara jer za
primjer cu dati avion koji leti iz Rima za recimo Sarajevo nadlijece VOR
SPL tj. Split on leti prema istoku dok recimo imamo drugi avion koji
leti iz Frankfurta prema recimo Tirani i on isto mora nadletjeti SPL VOR
tj. Split i tu se formira taj famozni X. To jednostavno stoji u planu
letenja i plan se mora postovati. Sto se tice tih tragova koji se sire i
ostaju duze e pa oni se sire zbog utjecaja vijetra ili windsheara
(nagle promjene brzine i smijera vijetra) a ostaju vjerojatno zato jer
je temperatura puno niza. Sto se tice ovih gornjih slika aviona koji
"izbacuju otrove" e pa to vam je nista drugo nego izbacivanje viska
goriva da bi se avion olaksao jer kao sto vidimo ima izvucene i zracne
kocnice sto najvjerojatnije znaci da je u procesu spustanja te zbog
tezine koja vjerojatno rezultira vecom brzinom on mora dio goriva
izbaciti. Procitao sam i cuo da su nadjeni tragovi krvi. Svake godine
ptice izazovu milijune dolara stete zbog toga sto ih avionske turbine
usisaju i od tu je ta krv. Sto se tice tih nekih kemikalija to je
vjerojatno ulje iz turbina ili neki drugi tekuci sastojci koje turbina
koristi za rad. Ima tu jos jedna stvar a to je da stariji avioni imaju
puno vecu emisiju stetnih plinova nego noviji te tokom leta ostavljaju
za sobom i crni dim. Jos jednom kazem, podrzavam vas u naumu zastite
ljudi medjutim malo razmotrite detaljnije stvari i ne hakirajte stranice
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

|
| Poslan: 01.04.2010 u 04:19 | IP Logged
|
|
|
1.) naucite razlikovat oblake
2.)promotrite sistem rada avionske turbine
3.)naucite osnove meteorologije
4.)ne hakirajte druge stranice
5.)naucite bar nesto o contrailovima sem da su po vama oni otrovi
6.)ja imam pravo govorit jer mi je letenje i vise nego blisko i imam vise znanja o tome nego vecina od vas i rado cu svoje znanje podijeliti sa vama
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Emily Admin Group

|
| Poslan: 06.04.2010 u 13:46 | IP Logged
|
|
|
damirAERO wrote:
1.) naucite razlikovat oblake
2.)promotrite sistem rada avionske turbine
3.)naucite osnove meteorologije
4.)ne hakirajte druge stranice
5.)naucite bar nesto o contrailovima sem da su po vama oni otrovi
6.)ja imam pravo govorit jer mi je letenje i vise nego blisko i imam vise znanja o tome nego vecina od vas i rado cu svoje znanje podijeliti sa vama
|
|
|
Budemo a ti malo prouči teorije o chemtrailovima, prouči kemiju i biologiju, nađi tekstove o analizama chemova i koji su rezultati dobiveni, pročitaj nešto o manipulaciji vremenom što nije nikakva zavjera, prvi Japanci utjeću na vrijeme da dobiju snijeg i sl. I prouči teroije o globalnom zahlađenju i zatopljenju, skini sve o bolestima od 50-ih godina pa do danas i složi i uoči neke stvarčice vezane za farmaciju i ljekove. A zatim nađi prijave zemalja o zaprašivanju i usporedi datume ulaska u NATO savez 
Nemoj odma stavljat blok na ovu temu zato šta je tebi zrakoplovstvo profesija, kroz svaku profesiju se uči i saznaju nove stvari 
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Zharko Member

Registrian: 16.07.2010
Online Status: Offline Poruke: 1
|
| Poslan: 16.07.2010 u 11:16 | IP Logged
|
|
|
Ok, moja prva poruka na ovom forumu i zato prvo da vas sve pozdravim :)
Inache ja se slazhem sa damirAERO, U vezi globalnom zatopljenju, u to imaju utisak i sve automobile i sve sprejove i dezodoranse koji mi ljudi koristimo, a ne samo avione.
Druga stvar, ako pazhljivo pogledate sve slike i videa pa mozhe to i uzhivo da se vidi, videchete da ti tragovi koje izlaze iz aviona, zapravo izlaze iz motora a ne iz trupa aviona, i oni nastane chak nekoliko metara iza motora.
Ukoliko neshto se bilo shta baca iz istog aviona, to bi izlazilo iz trupa i ne bi se pojavilo nekoliko metara iza aviona, vech odmah.
Ti tragovi su vodena para koja nastaje radi temperatura izduva motora na velikoj visini gde je inache vazduh veoma hladan (neshto slichno kao kad zimno vreme huhnete pa ono izlazi para iz vashih usta).
Eto vam moje argumente.
E sad neshto me zanima, shta vi mislite ko bi to izvuko neku korist i na kakav nachin bi to bilo kad vasha teorija bi bila istina?
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

|
| Poslan: 10.08.2010 u 15:20 | IP Logged
|
|
|