Velj 14 2012

Profile Image of admin

Bill Gates – glavni lobist BIO inženjeringa

Napisano u 17:32 pod kategorijom Chemtrails

Najnovija kontroverza koja će zasigurno ući u debatu oko “globalnog zagrijavanja” uključuje potrošnju milijardi dolara za zaprašivanje Zemljine atmosfere sitnim česticama kako bi se navodno, sunčeve zrake odbile natrag u Svemir, te tako ohladile planet. No , istraživanje pojave “chemtrails”, koja je prisutna i prema izjavama iz Bijele kuće, već 16 godina, pokazuje da taj projekt uglavnom financira osobno Bill Gates.

Britanski Guardian izvještava kako Gates, koji je snažni zagovornik globalnih interventnih programa koji nasilno utječu na velike grupe ljudi, sviđalo se to njima ili ne, troši nebrojene milijune dolara iz svog osobnog bogatstva za financiranje geo-inžinjeringa. Ova sredstva se koriste za proučavanje stvari poput koliki su godišnji troškovi zaprašivanja atmosfere sa sitnim česticama sumpornog dioksida, otrovnog industrijskog nusprodukta povezanog sa ozbiljnim bolestima dišnog sustava.

Bill Gates i mala skupina njegovih saveznika, koji uključuju i suosnivača Skype-a Niklas Zennstroma i vlasnika Virgin Group-a, Sir Richard Bransona, prema Guardianu, troše ogromne količine novaca godišnje kako bi pogurali inicijativu geo-inžinjeringa širom svijeta. Oni tvrde da države poput SAD-a neće drastično smanjiti emisije stakleničkih plinova, te je zbog toga “nužno” zasipati atmosferu sa toksičnim tvarima, poput oksida aluminija i barija, nađenih u tlu i kišnici na područjima zaprašivanja.

Chemtrails

Cijeli koncept geo-inžinjeringa je, naravno, bezvezan. To vrijedi ne samo zbog činjenice da je “čovjekom uzrokovano globalno zatopljenje” muljaža na koju su ukazali i mnogi eminentni znanstvenici, već i zbog toga što se blokiranje sunčevih zraka i njegove topline ne čini logično ili ima ikakvog znanstvenog smisla.

Geo-inžinjering, međutim, daje vlasnicima projekta kontrolu nad svjetskim vremenski obrascima, dopuštajući im da manipuliraju okolinom za svoj vlastiti dobitak, a sve u ime spašavanja planeta. Blokiranje sunčevih zraka također, sprječava ljude da upijaju toliko potrebne ultraljubičaste B (UVB) zrake koje su odgovorne za stvaranje vitamina D u tijelu.

I dok zagovornici “chemtrails” programa predstavljaju kako je zaprašivanje otrova u atmosferu neka potencijalna buduća intervencija, dokazi koji pristižu sa svih strana svijeta upućuju na to da su “chemtrails” u uporabi već dugi niz godina. Portal RTL-a u Hrvatskoj je npr. prije nekoliko mjeseci objavio članak gdje navodi da je Bijela kuća priznala takav program.

What in a world are they spraying?

Izvori: The Guardian, Natural News
Preneseno sa: www.portalsvijesti.com

Nema komentara

Trackback URI | Comments RSS

Napiši komentar...